Violant  és un programa de l’Associació Athena, dirigit a dones de la comarca de la Garrotxa  en situació de vulnerabilitat i/o desigualtat laboral. que tinguin una idea de negoci o projecte emprenedor en curs, o bé mostrin inquietuds emprenedores i vulguin viure aquesta experiència sense deixar de banda la gestió emocional que suposa fer front a un procés de canvi.

Programa d’ajuda, acompanyament, formació i consultoria per a la creació de projectes de vida laborals, amb visió feminista i de gènere.

Projectes fets a mida d’acord a l’experiència, els desitjos i les històries de vida.

La proposta es basa en l’acompanyament individual i col·lectiu a dones que es troben en un moment de la seva vida en què necessiten créixer i enfortir-se personalment i laboralment. Aquest objectiu s’aborda a través de sessions i  tallers formatius diversos que permeten la posada en marxa del propi projecte d’emprenedoria i/o la millora de les aptituds personals i professionals, així com l’empoderament per un nou futur laboral i de vida.

Els continguts i els valors que promou VIOLANT es treballen des de la visió feminista i de gènere.

Violant. Programa. Trítpic. Ahena.cat

Organitza

L’Associació Athena és l’entitat que organitza i dinamitza el curs.

Cofinançament

Ajuntament d’Olot (Consorci d’Acció Social de la Garrotxa), Diputació de Girona (Dipsalut), Institut Català de les Dones (ICD) i Institut de Feminismes i Igualtat de la Generalitat de Catalunya (IFE).