La Laia i la Jasmín han volgut compartir amb vosaltres com ha sigut la seva experiència personal i l’inici de la confecció del seu projecte. Ja fa dos anys que treballen junt l’Associació Athena el seu projecte de vida laboral dins del nostre públic e-Referent.

La Jasmín és una cuinera autodidacta que arran d’un problema de salut va investigar altres alternatives en l’alimentació per millorar el seu estat de salut. Finalment, va trobar en la dieta vegana l’oportunitat d’aprendre a escoltar el seu cos i prendre consciència de com canvia el seu organisme. A pesar de no poder realitzar els seus estudis de cuina, es va trobar amb la Laia, qui té una gran experiència en el sector de la restauració i el somni de crear en un futur el seu propi negoci, també es va endinsar gràcies a la seva companya una nova forma de millorar la seva salut per mitjà de l’alimentació vegana.

Juntes volen endinsar-se en un mateix projecte de vida laboral “Tot amor” on aprofiten la poca oferta de restaurants vegetarians i vegans de la Garrotxa, per crear el seu propi restaurant, on els productes de proximitat, d’origen vegetal elaborat de forma personalitzada amb estima, aquests són els elements diferenciadors d’aquest projecte ple d’amor. 

Però qui millor que elles per explicar la seva història de vida?

Moltes gràcies, noies per formar part d’Athena i confiar en nosaltres per materialitzar el vostre projecte!