A ATHENA preparem a diferents col.lectius (joves amb risc social, dones, aturats, estudiants universitaris, emprenedors…) per assolir l’èxit professional com emprenedors,  fomentant, educant i gestionant els valors emocionals (intuïció, empatia, habilitats afectives, habilitats professionals, resolució de conflictes…).

Hem ideat una metodología innovadora, totalment pràctica, vivencial,  amb l’objectiu final de despertar el potencial emprenedor i profesional de la persona, basada en el treball de grup i que compagina de manera simultània continguts teòrics d’àmbit empresarial i professional, programa e-learning de simulació d’empreses (Programa SEFED de la Fundació Inform), consultoria i acompanyament i, tot això, acompanyat d’eines  per conduir cap a l’autoocupació, essent el teatre de l’oprimit i el treball per processos eines que permeten desenvolupar la creativitat i els valors positius en l’àmbit empresarial, a proporcionar experiència i promoure habilitats ocupacionals i professionals, a treballar aspectes emocionals i donar visibilitat a tot allò que sol actuar entre les empreses i les persones.

ATHENA som un projecte participatiu, educatiu, professional i de caràcter multidisciplinari. Convertim les aules en empreses i, alhora, en escenaris. Treballem en empreses simulades que generen situacions anàlogues a les que es poden donar en el món real. Els participants adopten rols professionals i aprenen a desenvolupar la creativitat i els valors emocionals. Les nostres aules són espais d’acció, expressió i reflexió.

En definitiva, et preparem i entrenem professional i també emocionalment pel desenvolupament de la teva professió. Podràs experimentar amb el que suposa desenvolupar-se en un entorn professional i/o emprenedor sense assumir-ne el risc real.

Athena, entitat de referència en la creació de negocis amb capacitat de negociació emocional. Fomenta l’esperit empresarial i l’ocupació posant en valor les emocions per tal d’assolir l’èxit personal i professional. Les empreses som persones, i les persones actuem segons les emocions.

Entenem que l’èxit dels projectes empresarials s’aconsegueix gràcies a les aptituds professionals, les habilitats per a l’ocupació i les actituds personals.

Ajudem a fer visible la participació de diferents col·lectius com a punt clau per a les aspiracions de creixement de les organitzacions i agències locals, regionals i nacionals, procurant cercar el màxim benefici comú.

Dirigim els nostres programes a entitats públiques i privades que vulguin contribuir a l’educació empresarial, aconseguint una transformació econòmica i social del territori sense deixar de banda la gestió emocional dels individus, els vertaders actors i responsables del procés de transformació.

La nostra vinculació permanent amb el sector de l’educació  i el món professional i empresarial ens dur a vetllar i fomentar valors com la innovació, l’educació, la transparència, la honestedat, la qualitat, la responsabilitat personal i professional, la flexibilitat, el compromís i l’interès per compartir coneixement i experiència per a la recerca.

consorci_accio_social
institut_catala_de_les_dones
fundacio_inform
SEFED30_ON
impremta_aubert
Captura de pantalla 2020-10-06 a las 10.00.05
marca-upf-solidaria
ajuntament_de_barcelona
diputacio_de_barcelona